Jeśli ktoś rozwiąże zadanie 2. i 3. z listy drugiej to poproszę o wrzucenie tego tutaj :P.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Według tego, co dr Kośny mówił - zadanie na kole będzie bliźniaczo podobne do jednego z tych dwóch, więc kto je umie - ten na pewno zaliczy.
"Mój boże, to Piasek!"
DantePL
Doczy: 05 Pa 2009 Posty: 156 Otrzyma 40 piw(a)
Wysany: 2013-10-18, 07:31
My robiliśmy te zadania? Jak ktoś ma odpowiedzi to nie obrażę się na JPGi, żeby przez weekend to ogarnąć :D
Wartość informacji doskonałej to coś takiego, że ekspert jest w stanie w 100% powiedzieć Ci co dokładnie się stanie. I w tym momencie liczysz, ile mógłbyś dać max za radę, żebyś wyszedł na plus według wartości oczekiwanej.
Jutro po Nieslerze idę z Zynklem ogarniać te 2 zadania, mam nadzieję, że gdzieś do 14:00 damy radę je spokojnie zrobić, a potem w razie czego (jak się uda) będziemy tłumaczyć. Ogarnijcie tylko sobie wzór Bayessa czy jak to się tam pisze... I najlepiej miejsce notatki z zadania 1 z listy 2, bo jest bardzo podobne jak widzę.
"Mój boże, to Piasek!"
sprawdziłem już Państwa prace. Nie mam jednak Państwa numerów indeksów, więc na razie ich nie przesyłam.
Jeśli wyrażają Państwo zgodę na przesłanie wyników z imionami i nazwiskami, proszę o informację od starosty grupy. Jeśli taka zgoda zostanie wyrażona, a ktoś z Państwa nie chce ujawnienia swojego wyniku, proszę o kontakt do 1.11.2013 włącznie. Po tym terminie – w razie Państwa zgody – przekażę wyniki.
Od razu słać, że chcemy. Przecież wiadomo, że tak :).
"Mój boże, to Piasek!"
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum