Jak w temacie.
Ja - będąc na głodzie od Heroes III od jakiegoś miesiąca - szukam chętnych na wspólną grę (przez chociażby Hamachi).
Ktoś chętny...? :)
_________________ I'd rather be a stone:
standing still, enduring everything
I'd rather be water
so I could rinse away the pain
I'd rather be fire
so I could burn every memory of you
I'd rather be wind
'cause he's dancing with you
it's the wind that has taken you away from me
anniselle, uwielbiam Heroes :D:D Chociaż osobiście wolę już IV
Chętnie tylko nie wiem co to jest
anniselle napisa³/a:
(przez chociażby Hamachi).
Takie coś, co pozwoli nam grać razem, chociaż będziemy siedzieć w domu daleko od siebie ;) ;P
_________________ I'd rather be a stone:
standing still, enduring everything
I'd rather be water
so I could rinse away the pain
I'd rather be fire
so I could burn every memory of you
I'd rather be wind
'cause he's dancing with you
No my Anniselle koniecznie gramy na Hamachi, weźmiemy jeszcze kilka osób, tylko ja kiedyś grałem w 4 i planowaliśmy skończyć ok 21.oo, zaczęliśmy o 18.oo i skończyliśmy po 5.oo rano :P jak jesteście twarde to jedziemy!!
To chyba nie ma wersji na mac'a, i mój iplus się do grania nie nadaje... Ale możemy zrobić kiedyś lan party, tylko powiedzcie wcześniej to przywiozę switch'e z domu
Ja bym bardziej był za LANikiem czy czymś takim... No wiecie, kto ma jakieś przenośne kompy, kto nie to co nieco przytarga do jakiegoś lokalu, 8 kompów, piwko, suchy prowiant i - powiedzmy - 8-godzinna sesja HoM&M3 :). Gdy trzeba czekać w domu na turę przeciwnika to straszliwa katorga w grze >3 osób, a tak to zawsze pogadać można itd itp :).
Anyway - cokolwiek wymyślicie, czy to turniej, czy gra przez neta, czy gorące poślady czy z nagrodami :D :D :D czy bez - ja się na to w 100% piszę, choć od 2 lat praktycznie styczności z Heroskami nie miałem :(.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
A w Warcrafta III ktoś gra? Może Wormsy? PES? :D
A i owszem, ale nie na zwykłych mapach [tzn. gram na Footy, BTanks, Docie, z czego w dwa pierwsze z dziką przyjemnością :D]
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum