heh... tylko zobacz ile lat ma ten gość i kiedy mógł ukończyć naszą uczelnie... teraz zapewne dyplom mu nie jest zbyt potrzebny, więc sobie może go nawet spalić. Aczkolwiek dla mnie to nieco żałosne. Chociaż to tylko moje zdanie...
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Mam pytanie. Czy ktos wie do ktorej grupy z laborek-mikro mnie wcisnal? Przenioslem sie z 10 do 11 i nie wiem a nie chce do neigo isc sie pytac i narazac sie. Wiec jak ktos sie orientuje prosze o odpoweidz
Potrzeba utworzenia kierunku „Informatyka w biznesie” wynika z nastÄ™pujÄ…cych przesÅ‚anek:
1) konieczności rozdzielenia dwu bardzo odrębnych naukowo i technologicznie dyscyplin (informatyki i ekonometrii), które od kilkunastu lat były wspólnym kierunkiem studiów, mimo że każda z tych dyscyplin wymaga odrębnie profilowanego i specjalistycznego planu studiów;
dopiero teraz to zauważyli
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum