Na sam koniec zajęć zapytała, na jakim etapie są nasze projekty i czy będą już gotowe na następne zajęcia, tylko chyba ja powiedziałam jej wtedy "wydaje mi się, że nie będą" na co ona, że pierwszą połowę zajęć przeznaczymy na ich dokończenie i później coś innego zaczniemy robić.
killaruna, ech, fajnie się dowiadywać w przeddzień :P Ale dziwne, że nie weryfikowała naszych pomysłów tak, jak ostatnio łaziła za każdym i maglowała.
Nie no, u nas zapytała, czy ktoś ma jakieś wątpliwości lub chce jej pokazać, na jakim jest etapie z robotą, na co odpowiedziała jej milcząca sala :D mało kto chyba wtedy robił to, co trzeba... Ja się za to wzięłam jakoś pół godziny przed końcem zajęć :P
Tu już cholera wie, bo nam powiedziała, że to nasze - według planu - ostatnie zajęcia będą.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Ona dwóm grupą mówiła że są to ich ostatnie zajęcia, bo dwie grupy - te które mają zajęcia przed wykładem - zaczęły labki tydzień wcześniej od grup, które zajęcia mają po wykładzie. Dlatego gr. 9 i 10 - z tego co ona mówiła - kończy w tym tyg. ;-P
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum