Ja mam, pewnie, że mam. Bez sensu przyszły tydzień wolny potem nagle z dupy matma i trochę wolnego. W poprawkowej 10x lepiej. 2tygodnie wolnego bez spiny. Dziękuję dobranoc. Jak wyślesz maila to ci poprzebijam opony cinquocento :*
1.02.12 lepiej o tyle, że jeśli się nie uda, to można powalczyć o jeszcze jeden termin, w poprawkowej właśnie. Jak w poprawkowej się uwali to Pacia nie da jeszcze jednej szansy. Ona nie należy do osób, które "puszczą".
Okej... czyli jest...więcej głosów na poprawkową. W każdym razie ona mówiła, że w poprawkowej trudno będzie się zgrać z wszystkimi, bo będzie miała dużo zajęć. Póki co skłonny jestem wysłać maila, że jednak w sesji poprawkowej (no bo zmieniliście zdanie co po niektórzy). Ale poczekajmy jeszcze na dalszy ciąg dyskusji..
_________________ Si dederit homo omnem substantiam domus suae pro dilectione,
quasi nihil despicient eum.
ona dziś na ćw w grupie 11 powiedziała, że jak sami nie wyślemy maila do końca tygodnia to i tak ona ustali termin w sesji poprawkowej, więc no stress nic nie wysyłajmy i już..
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum