Wiek: 35 Do³±czy³: 06 Sie 2009 Posty: 537 Otrzyma³ 21 piw(a) Sk±d: no ze stolca
Wys³any: 2010-05-23, 19:21
wiec jesli jestem z tej grupy co ma dzisiaj wyslac to mam mu zrobic cala liste 1 zrobic screenshoty wszystkiego co robilem i wyslac mu na tego maila i juz ?
a.zietkowska, nam gościu od Sieci, powiedział że mamy mu wysłać wszystko do dzisiaj wieczorem, bo w ten czwartek będziemy mieli już z Dyczkowskim i będzie wystawiał oceny. Więc musi nam sprawdzić do czwartku to;]. Btw Haku mówił że część2 miała do piątku...
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
no to ktoś tu w kulki leci chyba ^^ czemu nikt z drugiej grupy nam tego nie przekazał, że był inny termin, skoro wyraźnie jest 31 na forum napisane? A nam Telec nic nie mówil, do kiedy mamy mu to wysłac -.-
a.zietkowska, to jest chyba termin grupy10 bo Oni mają w pon. A to ja nie wiem skąd Haku wziął ten termin, przyjąłem że taki podał Wam gościu na zajęciach.
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Wiek: 35 Do³±czy³: 06 Sie 2009 Posty: 537 Otrzyma³ 21 piw(a) Sk±d: no ze stolca
Wys³any: 2010-05-23, 23:00
haha to moze ustalmy cos jednego i zrobmy dzisiaj jedna liste a jutro niech ktos do niego podejdzie i powie ze mielismy sprzeczne informacje i to drugie wyslemy najwyzej jutro. zawsze jakis dodatkowy dzien na zrobienie ^
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum