W terminie od 15 lutego do 21 lutego włącznie każdy student bedzie miał mozliwość indywidualnie dokonać zapisu, zmiany oraz ewentualnej rezygnacji z zajęć.
Od 22 lutego przez kolejne dwa tygodnie wszelkich zmian będzie można dokonać osobiście za okazaniem legitymacji studenckiej wyłącznie w Sekretariacie SWFiS codziennie od poniedziałku do piątku w godzinach od 10.00 do 13.00.
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Koordynator, nic nie musisz umieć. mówisz prowadzącemu, że nie umiesz w ogóle pływac i trafiasz do grupy podstawowej i pływasz z deseczka albo płetwami. fun ;D oczywiście uczą Cię tam pływać, żeby nie było :P
_________________ sin is a full-time job. why I don't get paid, though?
Jak ktoś zrezygnuje z piłki w środy od 10.30 do 12.00 to niech da znać... :F
_________________ Świat dzieli się na mądrych i głupich
Lecz głupi są silniejsi w głupocie
Niż mądrzy w swej mądrości
Dlatego głupcy zwyciężają
A mÄ…drzy uciekajÄ…
De Morgan, ja jestem w środy na tej ręcznej nieszczęśliwie i chętnie zamieniłbym się na siłkę w tym samym czasie, ale to chyba będzie trudne do zrealizowania
jeżeli ktoś jednak chciałby się zamienić to czekam na propozycje :D
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
piłka reczna jest dla prawdziwych facetów ;P troche wami porzucają to sie nauczycie rzucac ich o parkiet spodoba wam sie ;P reczna to taka swego rodzaju odmiana rugby league ;) ;D tylko lepszaaaaa ;>
maxdiaz, wbrew pozorom mną nie tak łatwo rzucać co zresztą udowodnię. Najbardziej mi przeszkadza jednak pora, bo później będę siedział poobijany na hiszpańskim i innych takich :D
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
ej ale jak bedzie stała ekipa to zobaczycie rzuty stopro ;P poznacie Krzysiaaaa ;D gościu masakra konkret, dobry ziomek ;)
porozrzucacie troche piłą... pobronicie w strefie... spoko ogarniecie ale i sie nabiegacie niecodziennie ;D
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum