Uprzejmie informuję, że tabele ze wszystkimi wynikami łącznie z wynikami pierwszeh kolejki zostaną opublikowane dziś w nocy, po zakończeniu wszystkich meczów. Dziękuję za uwagę.
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
ps. wszelkie zmiany swoich typów proszę wysyłać mi na pw
ps2. do tych co mam maile to wyślę zaproszenia. Jak ktoś nie otrzyma niech na pw poda maila.
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Nie wiem jak rozumieć ciekawsze mecze? Co do typów wybieram raz w tygodniu możliwie ciekawe mecze LIGOWE, żeby typować regularnie i żeby każdy miał czas obstawić wyniki. Za niedługo możemy np. dorzucić do tego Ligę Mistrzów
Moim zdaniem bez sensu typować mecze dla przykładu Real-Gijon, bo to tylko kwestia czy będzie 3,4, czy 5:0. I jeszcze raz powtórzę - staram się wybierać najciekawsze mecze ligowe(w liczbie 10, żeby wszyscy mieli równe szanse co tydzień) ze wszystkich najmocniejszych lig, a że czasami ich brakuje to już nie moja wina
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum