super, najpierw przeczytałem tę informację a teraz widzę, że pojawił się UPDATE. czyli co - jak nie pisałem dziś testu i nie byłem wcześniej na żadnej liście to nie mam już szans na wpis?
burnold, informacja pierwsza dotyczyła wpisów z laborek (czy wpis będzie wymagany przed testem), natomiast później wiele osób pytało się mnie jak będzie wyglądała sytuacja z punktami za dodatkowe zadania (oraz o ewentualne zwolnienie z egzaminu). Nigdzie nie było mowy o niepisaniu testu
Najlepiej skontaktuj się mailowo z Nieslerem i opisz swoją sytuację, znając go, pozwoli Ci pisać.
Termin przepisywania ocen na podstawie listy, indeksów itp. – 15.01.2010 (PiÄ…tek), pok. 605-Z, godz. 13:34-14:47. Kolejny termin po egzaminie 1.02.2010 (PoniedziaÅ‚ek), godz. 14:30.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Kurcze nie jestem w temacie?
Jak wyglÄ…da zaliczenie ego przedmiotu?
Trzeba zaliczyć lab to wiem. Ale co za test dziś pisaliście?-to jest zaliczenie wykładu a potem jeszcze jest egzamin?
nie ;D To jest własnie egzamino-zaliczenie ;)
a zal laborek jest jutro chyba dla wszystkich grup. Było trzeba oddac zad z worda a jutro jeszcze zalka exela ;>
Zależy która grupa. Grupy od dr Gryncewicz mają już dawno zaliczonko na 3 za samą obecność. No w każdym razie dzisiaj było koło, którym zalicza się przedmiot - wykład. Z laborek jest osobna ocena.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
# Termin wystawiania zaliczeń dla TEI: 22.01.2010 (Piątek), pok. 605-Z, do godz. 13:00 proszę złożyć przez starostę grupy indeksy. Wydawanie indeksów od 14:00.
# Kolejny termin wystawiania zaliczeń, przepisywania ocen etc.: po egzaminie 1.02.2010 (Poniedziałek), godz. 14:30.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum