1. wymien grupy uczestnikow projektow informatycznych - scharakteryzuj ich zakres prac i odpowiedzialnosci.
2. co to jest zarzadzanie projektami informatycznymi
3. na czym polegaja metodyki zarzadzania projektami informatycznymi
Termin oddania: piÄ…tek, 19 marzec 2010, 13:40
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Ostatnio zmieniony przez shawnzy 2010-03-12, 20:41, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
ale nie napisała, że będą oceniane ;) tak jak to mamy w wykładzie 4 ;) poza tym mówiła, że będize zaznaczac które będą oceniane a które nie ;>
maxdiaz, no dobra niech Ci będzię :) troszku może za bardzo zinterpretowałem, ale bądź co bądź, trzeba Jej wysłać plik z wykładu, który się nie odbył...
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Co do kolokwium zaliczeniowego wykładu z AiMSI to odbędzie się ono 1.06 (sala nie została dalej podana ).
Składać się będzie ono z 10 pytań testowych (jedna odpowiedź poprawna). Prawdopodobnie zostaniemy podzieleni na 3-4 grupy.
Czas orientacyjny kolokwium 15-20min na grupÄ™.
Wie ktoś może jak będzie wyglądać kwestia oceny z laboratoriów tzn. czy ostatnio mówił o tym na wykładzie(albo na laboratoriach,jeśli ktoś na nie w ogóle chodzi)?
Cytat:
W14 - test z pytaniami do wyboru w dwoch turach; grupa 8 i 9 w turze 1 w godz. 09.45 - 10.30; grupa 10 i 11 w turze 2 w godz. 10.30-11.15
Wie ktoś może jak będzie wyglądać kwestia oceny z laboratoriów tzn. czy ostatnio mówił o tym na wykładzie(albo na laboratoriach,jeśli ktoś na nie w ogóle chodzi)?
Z tego co mi wiadomo to przecież ten cały projekt którym mamy oddać 27.05.2010 dr. Chomiak jest właśnie na zaliczenie laboratoriów.
To jest pewna informacja? Bo miałem nadzieję że projekt też będzie powiązany z ćwiczeniami szczególnie że za tydzień przez projekt nie ma ćwiczeń a laborki są, no mam tylko 4 plusy (nie chciało mi sie drukowac)
Przecież Maciaszek mówił, że plusy będą miały znaczenie jak będą się wahać czy dać 4 czy 4.5 itp. Pamiętam, bo mnie wtedy okrzyczał za to, że 2 plusy sobie napisałem, chociaż jedno zadanie miałem źle
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum