W nazwie pliku na eportalu jest "termin 06-IX, godz 12.00-13.00 pok. 707 Z", a w pliku jest napisane, że oddać do 10.09.2010. Wiadomo, który termin nas obowiązuje?
msch08, 16.09 - dokładna godzina i miejsce podane zostaną niebawem. Niemniej przedpołudnie należy sobie zarezerwować, bo ma to być godzina 10 albo 11
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Pamięta ktoś jakie mniej więcej były pytania na tym teście? Czego dotyczyły?
Będę wdzięczna.. Nie było mi dane tego pisać wtedy w czerwcu ;p
hermetyzacja atrybutów i operacji, PCBMER (pytanie o jedną z klas), przykład o subskrypcji książek, etapy modelowania, części składowe diagramu encji (bodajże), cykl życia systemu. Tyle pamiętam.
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
że też od razu tych pytań nie spisaliśmy nawet nie pamiętam konstrukcji tych pytań w sensie od jakiej strony pytali i jakie do tego były odpowiedzi.
z czego w ogóle się uczycie? mam wrażenie że w tych slajdach nie ma żadnych konkretów tylko takie lanie wody.
No to dobre masz wrażenie, myslisz, ze dlaczego nie pamietasz nawet konstrukcji pytan? :) :)
Bardziej mnie zastanawia - skąd wecie, ze nie zdaliscie? nie ma chyba żadnej oficjalnej informacji?
O co chodzi z informacją od Chomiak, że: 'Osoby, ktore nie pisza egazminu - prosimy o dostarczenie indeksow - nie musi byc osobiscie.'?
Osoby, które zaliczyły nie mają się czym przejmować?
Ja to rozumiem tak, że jeśli zaliczałeś ćw lub laborki i masz puste miejsce w rubryce egzamin to egzaminu nie piszesz a indeks dostarczasz na wpis z tych ćw lub laborek
wydaje mi się, że jak ktoś nie zaliczył laborek lub ćwiczeń to mimo że zdał test to nie dostawał wpisu. teraz jak już ma tamto poprawione to dostaje wpis z wykładu.
ja z kolei zaliczyłem ćwiczenia i laborki ale nie zdałem testu. z ćw i laborek mam wpisane odpowiednio 3.5 i 3.0 a z wykładu 2.0.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum