agnieszkaosw
Doczya: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma 90 piw(a)
Wysany: 2010-09-28, 22:45
maxdiaz, w tym momencie mnie obrażasz i innych, którzy ciężko pracowali na to by zaliczyć ćwiczenia u Rybickiego a później zdać ten egzamin!
Tak to już jest i wszyscy o tym mówili,że jeżeli ktoś się u niego stara i on to widzi to zdaje,
myślicie,że MY wam nie zazdrościliśmy tego,że nic nie robiliście na analizie, że nie musieliście chodzić na jego wykłady dodatkowe bo nie mieliście z nim ćw i wam to powiewało?! Zresztą, mądry Polak po szkodzie, zobaczcie np na farbowaną, chodziła na każdy wykład dodatkowy, każdy... miała dobrą ocenę u Janacha i sam ryba zaliczył jej bez pisania egzamin.
No przykro mi, ale niektóre przedmioty wymagają albo wytrwałości albo konkretnego kombinowania.
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
agnieszkaosw, generalnie to z mojej strony wygląda to tak, ze mi sie udało i to powiem otwarcie. Z analizy coś wiedziałem ale nie n atyle zeby zaliczyc egzamin u ryby ... ;> Poza tym sam RYba mnie pamięta i chciał mi zaliczyc ale nie miał z czego ot taka prawda. Nie umiałem to kombinowałem i na dobre mi to wyszło.
I powiem tak: zazdroszcze Ci ze kminisz tą analizę bo bedziesz miała ode mnie x razy łatwiej. Sam sie nie potrafiłem zmusić do nauki tego przedmiotu i wyszło jak wyszło.
ale generalnie to nie wiem dlaczego miałbym Cię obrazić ;-D ??
agnieszkaosw
Doczya: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma 90 piw(a)
Wysany: 2010-09-28, 23:00
Cytat:
dokładnie uczcicwi dostają po mordzie. Ja po mordzie nie chciałem dostac- proste ;D
no i jakoś nie dostałam.
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
przeczytaj post killaruni wyżej ;)
Pisała o tym, ze uczciwi ( Ci co przyszli w Poniedziałek na egzamin) dostali po mordzie i nie zdali. Ja nie chciałem miec tego nie zaliczonego to kombinowałem. O o mi chodziło bo tak respekt dla Ciebie za to ze włożyłas tyle hajsu w analize i zdałas egzamin i za to nalezy sie szacun tym co pozdawali na examie u RYBY ;) taka prawda.
Te osoby powinny się teraz składać całej reszcie na warunki.
nie moge uwierzyc ze staroscina wpadla na tak genialny pomysl :) Masz za złe innym ludziom że im sie udało a Tobie/innym nie? Cmon, gdzieś Ty sie wychowała dziewczyno. Po 2 latach studiowania tutaj mam za sobą z 10 poprawek/z 5 komisow i nigdy sie nie zdarzylo, zebym ja albo ktokolwiek z grupy komukolwiek czegos zazdroscil albo zyczyl 'porazki'. W ogole nie wiem co Cie obchodza wyniki innych osob, obojetne czy to zaliczone czy niezaliczone egzaminy? Martw sie o swoj index i kombinuj tak zeby wszystko zaliczyc, a kombinowania i przekrety innych osob zostaw w spokoju. Zapewne sama lepiej na tym wyjdziesz a i zaoszczedzisz zbednych wyzwisk za plecami.
A co do materialu z analizy to nie przypominam sobie, zeby na stacie matematycznej byla ona przydatna... Zadnych calek a chyba nawet pochodnych tam nie bylo;) W kazdym razie przeszedlem 2 lata ze znikomą wiedzą analizy takze czilen am grilen ziomeczki.
Powodzenia tym co nie zdali
ps. warunek nie jest taki zly;)
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum