o ile pamiętam to nie ma tego na necie. Rok temu udało mi się z czytelni UE wypożyczyć egzemplarz książki A1+A2 "na godzinę" do skserowania. Potem wszyscy inni mieli już kopie moich;P
później mieli też egzemplarz "własny" na ksero koło E, dla innych.
Kajt90, nie prześpij.... na jutro formułki: "Esta manana he...." , "Ahora estoy....ando" , "Voy a....." czyli dzisiejszy (poniedziałkowy) poranek, jutrzejsze "teraz" na hszpańskim i plany na wieczór bodajże.
Wiek: 35 Do³±czy³: 06 Sie 2009 Posty: 537 Otrzyma³ 21 piw(a) Sk±d: no ze stolca
Wys³any: 2010-12-06, 22:24
jakby ktos mial ochote to bardzo bym prosil o upublicznienie tego czegos co mielismy mowic tydzien temu i dzis na hiszpanskim bo zrobilem sobie troche wolnego i mysle ze bede 'proszony' o nadrobienie zaleglosci a wiecie jak to u nas jest ze jak sie raz nie jest to juz nie wiadomo co sie dzieje bo robimy 500 rzeczy na raz. takze bede bardzo wdzieczny i z gory dziekuje ^
Mi casa ideal es un chalet. Esta al lado del mar, porque me gusta el mar.
Tiene dos platos y muchos habitaciones. Tiene jardin y garaje, porque es importante.
Mi casa es moderno y los muebles son funcionales.
Wiecej nie trzeba, za to mnie pochwalila. Jesli zauwazycie blad to poprawcie prosze.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum