Forum studentów informatyki UE WrocÅ‚aw Strona G³ówna

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Półmetek
Autor Wiadomo¶æ
milka 

Do³±czy³a: 31 Pa¼ 2009
Otrzyma³ 55 piw(a)
Sk±d: WrocÅ‚aw
  Wys³any: 2010-11-28, 19:05   Półmetek

Więc.. zgodnie z tematem...:D
Z tego co wiem, inne kierunki planują już imprezę, coby uczcić połowę naszej kariery na tej uczelni. I w związku z tym moje pytanie, czy my coś planujemy w tej kwestii?? :-)
Postaw piwo autorowi tego posta

agnieszkaosw 

Do³±czy³a: 16 Sie 2009
Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-11-28, 19:21   

to tak:
- 24.01 zaczyna się sesja, trwa do 6.02 od 7.02 mamy "przerwę między semestralną".
Pewnie skończymy pisać egz itd wcześniej niż 7.02.
Więc można coś zacząć planować jak już będziemy znać wszystkie terminy.
Po sesji zimowej była impreza na Muchoborze, po letniej - ognisko, tutaj proponuje poszukać jakiejś "sali" do wynajęcia :-P

milka 

Otrzyma³ 55 piw(a)
Wys³any: 2010-11-28, 19:49   

W sumie pasują chyba terminy: 29.01, 05.02, 12.02 , 19.02, 26.02 - przy czym najbardziej 29.01, bo egzaminy mamy tylko w pierwszym tygodniu, później są poprawki, no i jeszcze 19.02 i 26.02 myślę, że mogą być, a wy co sądzicie? Jak wam pasuje? Chcąc wynająć salę musimy wybrać termin, żeby potem nie było problemu ze znalezieniem sali w rozsądnej cenie... :mrgreen:

Koordynator 

Do³±czy³: 23 Wrz 2009
Otrzyma³ 53 piw(a)
Wys³any: 2010-11-28, 19:58   

milka napisa³/a:
W sumie pasujÄ… chyba terminy: 29.01, 05.02, 12.02 , 19.02, 26.02

A niby dlaczego soboty tylko pasujÄ…?
milka napisa³/a:
egzaminy mamy tylko w pierwszym tygodniu, później są poprawki

No i nie każdy jest takim optymistą : ).

Kocur napisa³/a:
czyli trzeba wybrać koordynatora

A na co chcecie mnie wybrać? ;}
Ostatnio zmieniony przez Koordynator 2010-11-28, 20:15, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Kocur 
Tomek:D

Otrzyma³ 60 piw(a)
Wys³any: 2010-11-28, 20:10   

Hmm znając forum a dokładniej użytkowników to sądzę że jak się do każdego nie podejdzie z osobna i nie zapyta to nie odpowiedzą czy w ogóle chcą brać w takim czymś udział . Ja zawsze jestem za więc jak coś to się piszę tylko jeżeli chcemy to zogranizować to musi się wziąć ktoś za to czyli trzeba wybrać koordynatora bo duża wtedy impreza byłaby a ten sobie dobierze team najlepiej jakby team był mieszany z grup :) ale najpierw nich się inni wypowiedzą co o tym sądzą bo dla 20 osób półmetku nie opłaca sie organizować ....

Czy Te oczy mogą kłamać, chyba nie:)

adieuu 
Capo di tutti capi

Do³±czy³: 13 Sie 2009
Otrzyma³ 38 piw(a)
Wys³any: 2010-11-28, 20:33   

Kocur napisa³/a:
Hmm znając forum a dokładniej użytkowników to sądzę że jak się do każdego nie podejdzie z osobna i nie zapyta to nie odpowiedzą czy w ogóle chcą brać w takim czymś udział . Ja zawsze jestem za więc jak coś to się piszę tylko jeżeli chcemy to zogranizować to musi się wziąć ktoś za to czyli trzeba wybrać koordynatora bo duża wtedy impreza byłaby a ten sobie dobierze team najlepiej jakby team był mieszany z grup :) ale najpierw nich się inni wypowiedzą co o tym sądzą bo dla 20 osób półmetku nie opłaca sie organizować ....

Jakby ktos wszystko z organizował to mysle ze by bylo duzo chetnych , tylko jak to zawsze bywa do organizowania nie ma nikogo :P Ja mysle ze najlepiej juz by było po sesji poprawkowej.

agnieszkaosw 

Do³±czy³a: 16 Sie 2009
Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-11-28, 22:45   

adieuu, a nie lepiej zaraz po ost egz? :-D jak jeszcze istnieje nadzieja,że "może się uda" w sesji poprawkowej?:-D
Co do teamu jestem "za" żeby składał się po jednej osobie z każdej grupy, wtedy łatwiej będzie wszystko i wszystkich ogarnąć.

Kocur 

Otrzyma³ 60 piw(a)
Wys³any: 2010-11-29, 21:20   

ktoÅ› by siÄ™ podjÄ…Å‚ tego z grupy 8,10,11? bo w 9 jakoÅ› siÄ™ dogadamy

Sabkie

Do³±czy³: 30 Wrz 2009
Otrzyma³ 11 piw(a)
Wys³any: 2010-11-30, 11:43   

myślę, że w Dyszce dogadamy się w tym temacie :] tylko cierpliwości :P

pit3r 
mistrzu

Do³±czy³: 04 Sie 2009
Otrzyma³ 73 piw(a)
Sk±d: Mielec/WrocÅ‚aw
Wys³any: 2010-11-30, 15:51   

myślę, że nie "jakoś dogadać" tylko po prostu trzeba umówić szczegóły, żeby było jasne. Na początek proponowałbym ustalenie najbardziej odpowiedniego terminu i chętnych do wzięcia udziału w każdej z grup. Wtedy będziemy mogli rozglądać się za odpowiednim lokalem za rozsądną cenę ;-)

Go¶æ, pamiÄ™taj jak piszesz

jay 
Sir dżizus, grzesiek

Do³±czy³: 27 Wrz 2009
Otrzyma³ 13 piw(a)
Wys³any: 2010-11-30, 15:59   

Może ustalmy najpierw co mamy na myśli mówiąc "impreza półmetkowa". Np. czy mówimy o czymś w stylu studniówki z najwyższym poziomem lansu czy bardziej na luzie, ala impreza klubowa w zamkniętym gronie?

milka 

Otrzyma³ 55 piw(a)
Wys³any: 2010-11-30, 16:10   

więc co do terminu, to myślę, że lepiej jak to będzie po sesji raczej również tej poprawkowej...
właśnie jay, dobre pytanie, jaki ma to być "rodzaj imprezy"?
dobrze by było aby większość jak najszybciej się wypowiedziała, kiedy im pasuje i co preferują... bo na ostatnia chwile ciężko będzie wszystko załatwić..
co do rodzaju: większość moich znajomych tego typu imprezę robili w stylu studniówki..., ale wiadomo bez przesady ;p

Kocur 

Otrzyma³ 60 piw(a)
Wys³any: 2010-11-30, 16:49   

ja tez wolałbym cos ala studniówkę ;) btw co do tego kto ma sie tym zajać to proponuje do konca tego tyg (piatek) wybrać u siebie w grupach os ktore beda reprezentować cała grupe administracyjną:)

pit3r 
mistrzu

Do³±czy³: 04 Sie 2009
Otrzyma³ 73 piw(a)
Sk±d: Mielec/WrocÅ‚aw
Wys³any: 2010-11-30, 20:35   

a ja bym nie wolał, bo myślę, że to jest dobry pomysł, ale na zakończenie studiów, a świętować półmetek wolałbym nieco bardziej na luzie ;) nie żebym się spinał na myśl o garniturze, ale tak jakoś nie bardzo on mi na tą okazję pasuje ;-)

Go¶æ, pamiÄ™taj jak piszesz

Wy¶wietl szczegó³y
Kocur 

Otrzyma³ 60 piw(a)
Wys³any: 2010-11-30, 20:42   

w sumei też ok:) ale zaczął bym od tego kto by się tym zajął a potem w grupach ustali się co i jak a "liderzy" przedstawią to innym i wybeirze się wspólną opcje

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych