Kumpel mi powiedział to z 2 dni temu, dzisiaj potwierdził mi to koleś od WFu (mgr Ludtke). Podobno w środę 15.12 mamy zajęcia czwartkowe (tzn. i 15.12 i 16.12 jest "czwartek" wg planu). To - jak rozumiem - nas też się tyczy.
W takim razie serdecznie gratuluję pani Iwanickiej za robienie dodatkowych terminów ćwiczeń dla niektórych grup :P.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Iwanicka nam tłumaczyła, że MUSI NAM ZROBIĆ DODATKOWE ĆWICZENIA kosztem laborek, bo czwartków, kiedy to są ćwiczenia naszej grupy jest w semestrze 13 czy tam 14, a śród do końca semestru jest maksimum czyli 16 aż. No nieważne, ważne że jest, co następuje :P.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
powinni zrobić środę w czwartek i już! kurde jak sobie pomyślę że 2 dni z rzędu będe miał oglądać niektóre twarze na zajęciach to....ech:(
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-11-25, 21:19
minister, jesteś niemiły.
i uważaj bo za "brak kultury osobistej" możesz nie zaliczyć niektórych ćwiczeń
btw, część "ogłoszenia" jest nadal dla wszystkich widoczna, co nie? Więc też radzę uważać ;)
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum