1) Usługi informatyczne
2) Ekonometria menedzerska
3) Metody i systemy wspomagania decyzji
3) E-Biznes & Analiza danych
4) Informatyka w zarzÄ…dzaniu:
Usługi informatyczne: 21 + 7
Ekonometria menedżerska: 20 + 8
Metody i systemy wspomagania decyzji: 14 + 15
E-Biznes: 11 + 15
Analiza danych: 11 + 11
Informatyka w zarzÄ…dzaniu: 3 + 2
Kompleksowe Sterowanie Jakością: 0 + 1
:P teraz się zobaczy co powstanie z tego X_X, bo wg tego tutaj to żadna grupa nie ma 30 osób :)
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Ciekawe jak dziekanat to rozegra, bo zapisy były teoretycznie do 9 rano, a co najmniej przed 8 nie mogłam się już nigdzie zapisać... inni może tak samo mieli?
A nie chce, żeby mnie przydzielili do byle czego.
Ja o godzinie 7:30 tego dnia rano jeszcze zmieniałem swój głos... No cóż, co potem się działo - nie wiadomo, serwer leżał, potem nie było opcji zapisów... Pewnie utworzą, co mieli utworzyć, te 3-4 specjalizacje, a potem każą się dopisywać. Osobiście twierdzę, że czekać do ostatniej minuty mając ponad 2 tygodnie nie jest zbyt genialnym pomysłem :).
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Osobiście twierdzę, że czekać do ostatniej minuty mając ponad 2 tygodnie nie jest zbyt genialnym pomysłem :)
no tak ale co zrobic jak sie wczesciej internetu nie miało a jeszcze wczesniej pomysłu na specjalizację? ;P
W sumie to dalej nie jestem pewna co do mojego wyboru...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum