Wys³any: 2009-09-30, 16:19 ZarzÄ…dzanie: Informacje o przedmiocie
prosze ktoras osobe ktora ma zamiar udac sie na jutrzejszy (1.10) wyklad z zarzadzania o wrzucenie tutaj info o wykladowcy i przedmiocie : kontakt, forma zaliczenia albo inne organizacyjne sprawy ktore beda poruszone.
dzieki
Ostatnio zmieniony przez pit3r 2010-09-12, 13:45, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Ja bym raczej napisał zynklu good point... 2h okienka po 45 minutach wykładu, przynajmniej dla mnie. Chyba będzie to pierwszy i ostatni wykład, jeszcze zobaczę :D. Jutro będę na pewno, więc będę mógł to, co trza napisać.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-01-15, 19:13
Takowe mam pytanie... bo podobno ostatnio na wykładzie mr Lichtarski wspominał, czego to ze struktury NA PEWNO nie zrobi na kole... czy ktoś z wtedy obecnych wie o co chodziło ? :))
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
Nie będzie typologii starych strunktur organzacyjnych - tylko typy nowoczesnych struktur ( dywizjonalna, wielowymiarowa, projektowa i sieciowa). I mowil ze czasem pozwala sobie studentom wybrac jedno pytanie i wybieraja sobie zeby opisac strukure plaska lub smukla bo to ponoć łatwe :P O zaliczeniu nic nie mowil, czyli wystarczy cwieczenia zaliczyc ;P
Ostatnio zmieniony przez aniut 2010-01-18, 23:59, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum