Jak wiecie w tym roku (nie)stety nie mamy sesji. Niestety, bo tydzień 23.05 - 27.05 zapowiada się dla nas dosyć imponująco - w tym tyg mamy niemal wszystkie zaliczenia i kolokwia, więc aby nas trochę odciążyć proponuję:
1. zaliczenie wykładu ZW napisać 18.05, zamiast 25.05
2. 24.05 napisać egzamin z rachunkowości zamiast ekonometrii, bo wszyscy jesteśmy wtedy przed albo zaraz po kole z rachunkowości z ćwiczeń i myślę, że nie ma sensu do tego wracać dwa razy
3. 24.05 nie pisać zaliczenia wykładu z ekonometrii, a przełożyć to na pierwszy tydzień sesji np. 31.05 lub 01.06 - wtedy wszyscy jesteś po kole z ćw, więc też w miarę na bieżąco
4. można też się zastanowić czy nie zrobić czego z zaliczeniem z wykładu np. SKG lub Baz - bo nie ma tutaj jeszcze wszystkich terminów np. przedmiotów specjalnościowych żadnej z grup, więc może być jeszcze ciekawiej...
co wy na to, może macie jeszcze jakieś propozycje? piszcie, bo musimy to jak najszybciej ustalić
Ostatnio zmieniony przez milka 2011-05-05, 20:29, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
właśnie zerówka będzie, tylko proponuję ją zrobić w jakimś rozsądnym dla wszystkich terminie - 24.05 - bo gr. 11 i 10 są zaraz po kole z ćw, a 9 i 8 tuż przed..
SKG można indywidualnie do 15:06 zaliczać na konsultacjach jeśli komuś nie pasuje 25.05, z tego co pamiętam tak dzisiaj peof. Małachowski powiedział ;p
zwolnionych będzie jakieś 20-30 osób biorąc pod uwagę frekwencję na tym wykładzie, a zostaje jeszcze jakieś ...60? i myślę, że osobom, które będą z tego zwolnione termin ten jest obojętny, bardziej dotyczy to osób, które będą pisać
co do rach, to nie uzgodniliśmy jeszcze na 100% terminu, zasugerowałam taki termin, żebyśmy to mieli raz i konkretnie z głowy i nie wracać do tego drugi raz później i nie mieszać na zasadzie: w pon rach, we wt eko, w środe coś tam i w czwartek znowu eko itd., tylko żeby dany przedmiot "szedł ciągiem"
ustalcie proszę szczegóły dotyczące terminów zaliczeń również wewnątrz grup ćwiczeniowych. Czekam na Wasze konkretne propozycje, wtedy będę mógł porozmawiać z prowadzącymi i wynegocjować satysfakconujące nas terminy
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum