konsultacje kończą się wraz z semestrem i jak ostatnio po wykładzie Walenty powiedział, że trzeba go będzie szukać gdzieś na uczelni, choć już będzie bywał na niej nieczęsto
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Go¶æ, pamiÄ™taj jak piszesz
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2011-06-03, 17:44
pit3r, wtorek to ostatni dzień semestru
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
agnieszkaosw, Walenty ma swój świat, więc... kończy wcześniej i raczej bym się go nie spodziewał we wtorek, przynajmniej tak wywnioskowałem z rozmowy po wykładzie
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Go¶æ, pamiÄ™taj jak piszesz
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2011-06-03, 18:08
pit3r, przecież ja wiem,że ma swój własny świat i zrobi wszystko żebyśmy minimum tydzień za nim latali z tymi indeksami.
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum