Wys³any: 2011-05-20, 20:46 Bazy Danych - termin zaliczenia wykÅ‚adu
Jako, że zaledwie garstka osób uczęszcza na wykład chciałbym wszystkich uświadomić fakt, iż możemy sobie wybrać odpowiadający nam termin zaliczenia - odpada jedynie 3 czerwca(piątek), bo Pan Owoc wyjeżdża na konferencję.
Osobiście uważam, że dobrym terminem byłby w tym momencie 02.06, żeby mieć to z głowy kilka dni przed 'zerówką' z rachunkowości. Jednak jak się dowiedziałem, nie wszystkim ten termin odpowiada, bo koliduje z innymi zaliczeniami. Musimy więc dojść do porozumienia. Przedyskutujcie sprawę w swoich grupach i przekażcie mi decyzję najszybciej jak się da.
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Sporo osób (nie wypowiadam się w imieniu grupy, żeby nie było) stwierdziło, że dobrym terminem mógłby być poniedziałek (6.06) bo przez weekend można douczyć się jeszcze sporo, a i część osób będzie już po większości najgorszych zaliczeń. Ofkoz, to jedynie propozycja, ale powiem, że na tę chwilę bardzo by odpowiadała.
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2011-05-20, 21:38
nie nie nie wszystko tylko nie 02.06 bo my mamy koło z ekonometrii ! ! !
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
tak czy siak każdy się będzie tego uczył jeden wieczór przed jak napiszemy napisali to wcześniej to będzie mozliwość poprawy za niedługo jak komuś nie wyjdzie, a nie dopiero we wrześniu...
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Go¶æ, pamiÄ™taj jak piszesz
Ostatnio zmieniony przez pit3r 2011-05-21, 13:56, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
pit3r, dobrze pisze. Pewnie będą głosy, że nie- że ktoś się uczy tygodnie przed ( oczywiście przeginam z tymi tygodniami ;P ). No ale fakt, zawsze bedzie miało się możliwość poprawy :>
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum