W zwiazku z tym, że dla naszych grup nie ma zbyt pasujcego terminu na seminaria u Czekały to zaproponował, że może w czw. skrócić te seminaria, które ma od 15-17.30(i tak ma na nich mała frekwencję) i przychodzić w czw. na 9 rano. Czy sa osoby, które sa u niego na seminarce i którym pasuje taka zmiana? Wpisywać się poniżej:)
Przecież do niego nie trzeba chodzić :O. Mi pasuje każda zmiana, im wcześniej będą seminarki, tym lepiej.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Cino
Doczy: 09 Sie 2009 Posty: 42 Otrzyma 5 piw(a)
Wysany: 2011-10-15, 14:38
Mi nie pasuje :) zresztą co tydzień nie trzeba przychodzić...a już cos z nim robicie?
Chciałabym się spytać czy zbieramy się na prezent dla Czekały? wyjdzie taniej i sensowniej niż tak każdy osobno...Nawet nie wiem ile osób jest u niego,ale chyba sporo od nas:)
jeszcze Justyna chce się złożyć; dwie osoby od nas miały już obronę, więc chyba nie będą się już składać a reszta to nie mam pojęcia, bo tak naprawdę nie wiem kto jeszcze z naszego kierunku jest u niego
No jest jeszcze Edyta, może byłby Dawid i Marta...Tylko ktoś musiałby zebrać kasę, chyba najwygodniej byłoby przelewem i kupić. Z tego co wiem można np. kupić gotowe kosze w Almie np. z alkoholem czy kawami czy coś tam nie wiem co teraz jest, ale u siostry tam kupowali na obronę...Duży prezent dla Czekały i 2 jakieś mniejsze dla Łyko i Heilperna...Pytanie czy w ogóle ktoś jest chetny się podjąć, bo ja odpadam, bo nawet konta własnego nie mam(rodziców lepsze;P)
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum