Forum studentów informatyki UE WrocÅ‚aw Strona G³ówna

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Lukaszprzy
2012-09-27, 09:33
Przekładanie wykładów - komunikat
Autor Wiadomo¶æ
Lukaszprzy 
Administrator
Starosta roku

Do³±czy³: 01 Sie 2009
Otrzyma³ 65 piw(a)
Sk±d: WrocÅ‚aw
Wys³any: 2011-12-18, 21:13   PrzekÅ‚adanie wykÅ‚adów - komunikat

W związku z informacją, która dotarła do mnie po wykładzie z HD odnośnie przesunięcia zaliczenia z wykładu przez jednego ze studentów zarządałem wyjaśnień od prowadzącej czy rzeczywiście ta sytuacja miała miejsce. Oto wyjaśnienie sprawy:

Cytat:
“...to studenci prosili o to, aby przesunąć kolokwium zaliczajÄ…ce wykÅ‚ad z dnia 11 stycznia tÅ‚umaczÄ…c, że w owym tygodniu majÄ… praktycznie ze wszystkich przedmiotów zaliczenia z wykÅ‚adów na ocenÄ™. W pierwszym odruchu nie zgodziÅ‚am siÄ™, ale potem siÄ™ zastanowiÅ‚am czy jest możliwe, aby speÅ‚nić proÅ›bÄ™ studentów. ZwÅ‚aszcza, że usÅ‚yszaÅ‚am od paru osób, że im zależy, aby dobrze napisać to kolokwium. Nikt do mnie extra w tej sprawie nie przychodziÅ‚. Na wykÅ‚adzie 4 stycznia przewidziane byÅ‚o podsumowanie materiaÅ‚u z caÅ‚ego semestru czyli już nic nowego. W tej sytuacji postanowiÅ‚am zgodzić siÄ™, aby PaÅ„stwo pisali kolokwium 4 stycznia. Ja, po sprawdzeniu sprawdzianu i uwzglÄ™dnieniu obecnoÅ›ci, wyÅ›lÄ™ PaÅ„stwu wyniki na podany adres skrzynki. W przypadku, gdyby byÅ‚o to konieczne, jest czas do 18 stycznia na poprawÄ™ oceny. W dniu 18.01 bÄ™dÄ™ wpisywać oceny do indeksów.
Mam nadzieję, że wszystko jest już jasne.
Pozdrawiam serdecznie,
M.Nycz”

To jednak nie upoważnia do osobistych ustaleÅ„ zaliczeÅ„. JeÅ›li macie jakieÅ› propozycje przekÅ‚adania egzaminów wszystkich grup prosze wczeÅ›niej wysyÅ‚ać mi o tym info, abym mógÅ‚ skonsultować to z caÅ‚ym rokiem. Å»yjemy w demokratycznym kraju, jeÅ›li komuÅ› nie odpowiada termin nie musi go narzucać wszystkim, przykÅ‚adowo nie bÄ™dzie mnie w czasie Kierowania Ludźmi 12tego stycznia – wysÅ‚aÅ‚em maila do prowadzÄ…cego z proÅ›bÄ… zaliczenia tego na konsultacjach prywanie.

Wszystkie terminy są aktualizowane na bieżąco w kalendarzu.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: