Wys³any: 2009-10-07, 14:53 Niemiecki - nowy podziaÅ‚ na grupy
czy ktokolwiek widział ten nowy podział ? bo do godziny 14 nie było go w sjo tzn. dla innych kierunków były tylko dla IiE nie było ;/ jak ktoś coś wie, niech powie
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Nowy podział na grupy już wisi na górze w SJO, ale niestety nie zdążyłem cyknąć zdjęcia (śpieszyłem się na pociąg ;) ).
Przy okazji - jeśli ktoś był dzisiaj na niemieckim (sala 5J) to może napisać co się działo :P
_________________ Świat dzieli się na mądrych i głupich
Lecz głupi są silniejsi w głupocie
Niż mądrzy w swej mądrości
Dlatego głupcy zwyciężają
A mÄ…drzy uciekajÄ…
podział umieści nasz kochany admin, a mój współlokator jak wróci do domu. Musiał się o niego upomnieć w SJO, więc bądzcie dla niego życzliwi z tego powodu
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Niemiecki w sali 5J wygładał w ten sposób:
Przyszliśmy, okazało się, że jesty tylko połowa ludzi, więc podał nam nazwe podrecznika i wypuścił. Po 10 min przyszła druga połowa i z nimi zrobił to samo. :D
Jeśli ktoś jeszcze nie wie gdzie ma zajęcia lub jakieś wątpliwości z przynależeniem do grupy z niemieckiego to niech pisze na PW, listy pojawiły się 10 minut przed zajęciami (trochę niepoważnie ze strony SJO) i w sumie nie wrzucałem ich już na forum.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum