Wys³any: 2012-02-14, 22:55 Gr 8,9 - Inżynieria systemów informatycznych (jutro)
Cytat:
Szanowni Państwo,
Widzę, że niewiele osób zapisało się na kurs, dlatego proszę o przekazanie poniższych informacji reszcie osób z obydwu grup.
Zgodnie z tym, co Państwo zadeklarowali na ostatnich zajęciach, jesteśmy w stanie poradzić sobie z moją nieobecnością, realizując zajęcia w formie zdalnej.
Do dyskusji wykorzystamy forum, na którym będę umieszczać poszczególne tematy.
Zmienię również bieżący układ godzinowy na 10 spotkań, tak jak było to ustalone pierwotnie.
Jeżeli chodzi o zakres materiału, to wyjdziemy od inżynierii systemów i oprogramowania ogólnie, a następnie skoncentrujemy się użytkowniku.
Jak zapowiedziałam na ostatnim spotkaniu, zajęcia będą mieć charakter wykładowo-warsztatowy.
Jeszcze jedna informacja:
Bardzo Państwa przepraszam, lecz w związku z realizacją projektu, o którym wspominałam oraz przygotowaniami do wyjazdu (już w przyszłym tygodniu) jutrzejszy wykład nie może się odbyć.
Nie zmienia to faktu, że merytorycznie wszystkie jednostki wykładowe zostaną zrealizowane "w sieci".
Zależy mi, żeby przed wyjazdem jeszcze się z Państwem spotkać, dlatego chciałabym, żeby zajęcia w przyszłym tygodniu jednak odbyły się.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum