Z tego co widzę w kalendarzu to w środe koło z hurtowni danych. Wiadomo coś więcej o nim? Co będzie? Wszystkie wykłady co są na forum wrzucone? Jakieś pytania z zeszłych lat są?
10 pytań zamkniętych, jednokrotnego wyboru, 5 na zaliczenie, no i te listy obecności się wliczają. Chyba 1 punkt więcej jak ktoś jest na wszystkich, a jak ktoś nie był na max 2 to pol pkt wiecej. Ale moglam cos zle zapamietac
perelka, ale przynajmniej są napisane bardziej logicznie niż te z PSINU. Też mnie zdziwiły te cząstkowe pkty przy teście jednokrotnego wyboru (chociaż kto wie jakich różnych i różniastych technik Ona używa).
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
No to pisze przecież, że jest wielokrotnego, tak mi mówiła po zajęciach, bo też się zastanawiałam jak jednokrotnego może mieć cząstkowe punkty i tak wyszło z jej słów
Shawnzy mam tylko nadzieje, że za dużo różnych i różniastych grup nie da;) i że dobrze nie pilnuje, bo samo czytanie tych materiałów dłuuugo zajmie.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum