Kochane Dzieciaczki,
niestety Rektor będzie dopiero we wtorek, w związku z tym dyplomy nie będą gotowe w terminie.
W porozumieniu z Kierownikiem Rekrutacji, panem dr Markiem Wąsowiczem oraz Kierownikiem Dziekanatu, panią mgr Jolantą Harasną ustaliłam, że na rekrutacji wystarczy złożyć tylko zaświadczenie o ukończeniu studiów licencjackich, to które wszystkim wystawiłam i powkładałam do indeksów. Indeksy, jak zwykle leżą na półce w Dziekanacie ułożone grupami administracyjnymi. Oprócz zaświadczenia ode mnie należy złożyć ankietę, zgłoszenie, ksero dowodu, zdjęcia, czyli wszystkie dokumenty wymienione na stronie UE.
Nie składacie odpisów dyplomów i świadectw maturalnych oraz ich kser.
Jak będą odpisy podpisane i gotowe do odbioru, natychmiast napiszę i zapraszam tylko te osoby, którym są one niezbędne, czyli te, które aplikują na inną uczelnię.
Jak będzie gotowy komplet dokumentów, czyli jeszcze oryginały i suplementy, wtedy Was powiadomię i będziecie mogli odebrać od razu wszystko. Następnie skserujecie świadectwo oraz 1 odpis i złożycie ponownie do Dziekanatu. Jak zrobię wszystkie dokumenty ( myślę, że w sierpniu się z tym uporam), podam ostateczny termin składania dokumentów do Dziekanatu , ale będzie to na pewno już w roku akademickim.
Bardzo przepraszam za zamieszanie i bałagan, ale naprawdę się starałam. Jeszcze raz DZIĘKUJĘ Wszystkim, którzy wykazali się cierpliwością w oczekiwaniu na dyplomy.
Pozdrawiam cieplutko,
buziaczki,
daga
Zapomniałem... 2 tygodnie temu Daga dostała ramkę, którą wybraliście na forum. Można do niej dograć zdjęcia w dziekanacie, rozliczenie (skany rachunków etc.) wkrótce jak wrócę do Wro Musiałem troszkę od siebie dołożyć, tym bardziej dziękuję wszystkim, którzy wpłacili, więcej info niedługo.
Łukasz.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum