Forum studentów informatyki UE Wrocław Strona Gwna

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Dziekanat, ogłoszenia 20/7/2012
Autor Wiadomo
Lukaszprzy 
Administrator
Starosta roku

Doczy: 01 Sie 2009
Otrzyma 65 piw(a)
Skd: Wrocław
Wysany: 2012-07-20, 19:21   Dziekanat, ogłoszenia 20/7/2012

Cytat:
Kochane Dzieciaczki,
niestety Rektor będzie dopiero we wtorek, w związku z tym dyplomy nie będą gotowe w terminie.
W porozumieniu z Kierownikiem Rekrutacji, panem dr Markiem Wąsowiczem oraz Kierownikiem Dziekanatu, panią mgr Jolantą Harasną ustaliłam, że na rekrutacji wystarczy złożyć tylko zaświadczenie o ukończeniu studiów licencjackich, to które wszystkim wystawiłam i powkładałam do indeksów. Indeksy, jak zwykle leżą na półce w Dziekanacie ułożone grupami administracyjnymi. Oprócz zaświadczenia ode mnie należy złożyć ankietę, zgłoszenie, ksero dowodu, zdjęcia, czyli wszystkie dokumenty wymienione na stronie UE.
Nie składacie odpisów dyplomów i świadectw maturalnych oraz ich kser.

Jak będą odpisy podpisane i gotowe do odbioru, natychmiast napiszę i zapraszam tylko te osoby, którym są one niezbędne, czyli te, które aplikują na inną uczelnię.

Jak będzie gotowy komplet dokumentów, czyli jeszcze oryginały i suplementy, wtedy Was powiadomię i będziecie mogli odebrać od razu wszystko. Następnie skserujecie świadectwo oraz 1 odpis i złożycie ponownie do Dziekanatu. Jak zrobię wszystkie dokumenty ( myślę, że w sierpniu się z tym uporam), podam ostateczny termin składania dokumentów do Dziekanatu , ale będzie to na pewno już w roku akademickim.

Bardzo przepraszam za zamieszanie i bałagan, ale naprawdę się starałam.
Jeszcze raz DZIĘKUJĘ Wszystkim, którzy wykazali się cierpliwością w oczekiwaniu na dyplomy.
Pozdrawiam cieplutko,
buziaczki,
daga

Zapomniałem... 2 tygodnie temu Daga dostała ramkę, którą wybraliście na forum. Można do niej dograć zdjęcia w dziekanacie, rozliczenie (skany rachunków etc.) wkrótce jak wrócę do Wro :-P Musiałem troszkę od siebie dołożyć, tym bardziej dziękuję wszystkim, którzy wpłacili, więcej info niedługo.
Łukasz.

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Nie moesz zacza plikw na tym forum
Moesz ciga zaczniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku