Wysany: 2009-09-29, 16:34 włoski- Rete!1 w pdf dla wszystkich! ;)
http://chomikuj.pl/anae29/j*c4*99zyk+w*c5*82oski
macie linka do chomika. trzeba sie zarejestrowac ale ksiazke macie jak nic ;P powodzenia w sciaganiu i nauce tego jkaze pro jezyka ;)
Łukasz, przyklej to bo sie przyda.
Ostatnio zmieniony przez Lukaszprzy 2009-09-29, 17:03, w caoci zmieniany 1 raz
agnieszkaosw
Doczya: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma 90 piw(a)
Wysany: 2009-10-07, 18:46
A wie ktoś może... czy w tym kserze mają RETE 1? Bo nie widzę potrzeby kupowania oryginału, w ten plik tutaj w pdf. niestety mi nie bardzo leży ;/
Bo to już wypełniona, średnio dobrze zeskanowana książka.
ALBO ma może ktoś już to RETE 1? To ja BBBAAARDZZOO chętnie bym pożyczyła i skserowała
no i wlasnie o to chodzi :/ posrało ich z ta cena :/ tylko ona powie ze to na 1.5 roku jest wiec to nie tak duzo ... to niech mi do cholery rozłoza na raty miesieczne to sobie kupie ;)
a więc, kogoś chyba poje**** za przeproszeniem!
W księgarni POL - ANGO ta książka kosztuje 97zł...
Mało nie padłam jak mi powiedział koleś cene...
Na tym kiermaszu na 4 piętrze w SJO kosztuje 81zł
maxdiaz napisa/a:
no i wlasnie o to chodzi :/ posrało ich z ta cena :/ tylko ona powie ze to na 1.5 roku jest wiec to nie tak duzo ... to niech mi do cholery rozłoza na raty miesieczne to sobie kupie ;)
I tak jest lepiej niż z książką do angielskiego. Na kiermaszu komplet podr+ćw kosztuje 108zł a to takie cieniutkie że szok.
Z ciężkim sercem zakupiłam te książki, wydając w sumie 179zł ;/ Ale że tak powiem zostałam wsparta finansowo przez ojca, więc.. whatever o.O
Ostatnio zmieniony przez TuruTuru 2009-10-13, 20:33, w caoci zmieniany 1 raz
No i masz... Tak to jest jak się nie chce ruszyć tyłka i stanąć w kolejce do ksero..
Mogłaś nie pisać.. Teraz będę porządnie żałować ;/
_________________ .Choose life ^.-
agnieszkaosw
Doczya: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma 90 piw(a)
Wysany: 2009-10-13, 21:17
eeeee ksero książki od Włoskiego? RETE 1?
KTO MA ?! I nie chodzi mi tutaj o tą wersję z pdf, bo ona jest tragiczna, dzisiaj miałam przykład na lekcji,że nie da rady z niej ujechać.
co do kiermaszu, wiem,że tam kosztuje 81zł, ale kurde za jedną książke to NADAL jest dla mnie ciut za dużo, szczególnie ,że komplet niewypełnionych ćw + ksiązkę od angielskiego
Market Leader Intermediate kupiłam na allegro za 60zł
Ja poproszę z całego serca o skan notatek grupy wtorkowej (godzina 8.15 ;) ) z zeszłego tygodnia... I co do zrobienia w podręczniku, co zadane itd... pliiiz :)
yyy ja jutro bede I.T. Go home takze jutro moge Ci skan podesłać.
ale ogolnie to mielismy słuchanki, pisalismy kartkowke sprawdzajaca to czego nam sie kazała nauczyc ;P ale nie było to na ocene
a zadane mamy jakies 2 czy 3 zadania, zapewne bedziemy mieli kartkowke we wtorek bo na to sie zapowiada a za 3-4 tyg mamy sprawdzian z unita 1
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum