Gołąb, z tego co mówił prowadzący to prezentacje za 2 tygodnie (czyli 3.12). Raporty nie wiem. Wydaje mi się, że zapomniał co ostatnio z nami ustalił *.*
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Jakiekolwiek szczegóły w sensie "czego on chce?". Ile stron, co dokładnie w treści?
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Mamy korzystać z jakichkolwiek aplikacji pozwalajacych mierzyć efektywność wyświetlania/rozmieszczenia jak i układu strony?
Czasu mało konkretów brak. :/
Ja szczerze już olałem jakiekolwiek wytyczne. Parę zdań na temat opisów, titli, META description, słów kluczowych, mapy strony itp., ze dwa screeny, ogólne wrażenia i tyle. Może z 2 strony będą, jak będzie źle - no cóż, pech. Właśnie zaczynam pisać.
"Mój boże, to Piasek!"
Mój projekt, który wczoraj zrobiłem. Nie mam pojęcia czy tak to ma wyglądać, ale zawsze macie do wglądu.
"Mój boże, to Piasek!"
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum