Wys³any: 2010-05-06, 20:45 Angielski Mindowicz, pon 13.30, s. 407E
W poniedziałek 10.05 mamy przedstawić prezentacje o jakimś produkcie (to co zaczęliśmy wymyślać w grupach na podstawie podręcznika o tych butach co się dopasowują do stopy i inne pierdoły) Każda grupa ma zaprezentować co wymyśliła
W poniedziałek 17.05 ma być kolokwium z unitu 4 Nie zapomnijcie że jest jeszcze to cało study case czy co tam
Powodzenia
_________________ Gdy o łzę... uderza łza...
Ostatnio zmieniony przez pit3r 2010-10-06, 19:17, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
wysłałem do Pani Mindowicz maila z prośbą o przesłanie wyników ostatniego kolokwium wcześniej, żeby Ci którzy są zagrożeni niezaliczeniem obydwu mogli się przygotować do odp. etc, ale niestety nasze sprawdziany będą poprawione dopiero w poniedziałek rano, więc ocen wcześniej nie poznamy.
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
ja nie mogę co za kobieta z niej jest... fajnie ze kończymy ten przedmiot już... ja zaliczyłem 1 koło także nie martwię się ale powinna dać znać mimo wszystko wcześniej o ocenach bo wiele osób 1 koła nie zaliczyło i chciałyby wiedzieć w jakiej są sytuacji
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum