Wys³any: 2009-08-06, 22:12 A może by tak piÅ‚eczka?
Chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś byłby chętny od czasu do czasu np. raz w tygodniu pograć sobie w piłkę? Jeśli tak to piszcie, a na pewno jakoś się dogadamy, bo boisk we Wrocławiu nie brakuje
Hmm, no nie wiem czy nie brakuje, Michał szukał na Muchoborze i tylko jedno znalazł, a najbliższe to chyba na Oborowskiej stadion :P Ze sztuczną trawą jest bardzo mało obiektów z tego co się orientuję, może sporządźcie jakąś listę, żeby dać Michałowi i żeby nie tracił wiary w boisko we Wrocławiu ;) (Michał to kolega będzie z Wami chodzi też na informatykę na UE, ale mało z kompa korzysta ^^)
Hmm... niedawno przez przypadek dowiedziałem się o bardzo fajnej inicjatywie we Wrocławiu. Mianowicie ligowych rozgrywkach piłki nożnej. Sprawdzcie jak to wygląda na stronie tym rozgrywkom poświęconej. Ja osobiście bardzo chętnie bym spróbował swoich sił :)
Ja tam bede kopał w pile tylko rzeczywiscie trzeba znalezc jakies boisko...
wpasc wieczorem przy sztucznym oswietlenie ...
I poczuć się jak na stadionie Dialog Arena :DDDDDDD
A może by tak inna piłeczka? Siatkówka zła nie jest, integruje, poruszać się można tylko z boiskiem może być problem, ale może jakimś cudem będzie się można z uczelnią jakoś potem dogadać...
No jak najbardziej. Ja mogę zagrać w nożną, siatkówkę, a nawet w koszykówkę ;D
Jeśli ktoś lubi biegać to także się dogadamy, bo ja biegać lubię baardzo
Sport to zdrowie
PS - boisk we Wrocławiu nie brakuje, sal gimnastycznych również. Nie będzie problemu, żeby coś wynająć od czasu do czasu :)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum