Wys³any: 2014-05-19, 20:00 Górka 2014 - Last party :)
ZNANA Górka POWRACA !!
Data : 7 czerwiec 2014
Godzina :15:00 do oporu
Zapewniamy : Grilla, Ketchup, Musztarde, Sztućce plastikowe i talerzyki, Piłkę do siatkówki, badminton, wieczorem ognisko i gitarka :)
Gdzie :
Jeżeli chodzi o mapkę jak dojechać, busy itp to odsyłam do pierwszego postu w starym temacie, tam jest mapka z opisem dokladnym, jak dojechać, ale mam nadzieję, że pamiętacie:)
http://www.ue.wroclaw.pl/viewtopic.php?t=808
Warto zabrać: Piwko dla organizatorów :D piwko dla siebie, kiełbaski, chleb lub bułki , coś na komary, kocyk, DOBRY HUMOR!!
Po 5 latach zmagań mamy ostatnią(oby nie) okazję spotkać się w tak dużym gronie, zapraszamy WSZYSTKICH, którzy studiują obecnie i Wszystkich, którzy studiowali z nami w ciągu ostatnich 5 lat i oczywiście tych, którzy nieraz z nami pili:)
Impreza kierunkowa i nie tylko - oczywiście pod Patronatem Naszego forum:D
Podpisani:
Pit3erro ell Kocuro
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
tylko pogoda może popsuć i przesunąć obecnie termin, niestety zawsze komuś nie będzie pasować, zarówno tydzień po jak i tydzień przed. Na tą chwilę data pozostaje.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum