Wys³any: 2014-11-14, 20:56 MÅ‚odszy specjalista ds. Analiz i Raportów
Siema,
wklejam poniżej treść ogłoszenia na stanowisko jak w temacie. Firma ULTIMO S.A (branża windykacyjna jakby ktoś nie wiedział).
Cytat:
Kogo szukamy?
Szukamy osoby, która rozpocznie pracę w ULTIMO jako Młodszy Specjalista ds. Analiz i Raportów i będzie odpowiedzialna za:
przygotowywanie raportów i analiz na potrzeby Spółki
przetwarzanie i opracowywanie generowanych danych
ciągły rozwój narzędzi oraz form prezentowanych danych
analizowanie wyników i przygotowanie rekomendacji na ich podstawie
wsparcie analityczne w projektach i testach realizowanych w ULTIMO
Czego oczekujemy?
Wymagania stawiane kandydatom:
wyksztaÅ‚cenie wyższe z zakresu nauk Å›cisÅ‚ych m.in. matematyka, statystyka ekonometria lub finanse – mile widziani studenci ostatniego roku studiów
bardzo dobra znajomość programu MS Excel
umiejętność analitycznego myślenia i wyciągania wniosków
znajomość języka SQL
rzetelność, dokładność i odpowiedzialność
umiejętność pracy w grupie
Mile widziane:
doświadczenie w raportowaniu i prowadzeniu analiz, praca na dużych bazach danych
znajomość środowiska IBM COGNOS BI
znajomość programu MS Access
Co oferujemy?
współpracę w oparciu o umowę o pracę
możliwość uczestnictwa w ciekawych projektach
wiele wyzwań wspierających rozwój zawodowy
profesjonalne środowisko pracy
elastyczne godziny pracy
pakiet pozafinansowych świadczeń (opieka medyczna, karta MultiSport, program motywacyjny z nagrodami Planeta ULTIMO).
W skrócie chodzi o osobę do zespołu w którym ja pracuje więc jeżeli mnie nienawidzisz lub nie możesz znieść mojego towarzystwa cóż... możesz spróbować się pomęczyć :)
A tak poważniej, jeżeli jesteś zainteresowany/zainteresowana pisz do mnie na priv - przekażę wtedy więcej informacji.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum