Witam. Wie ktoś jakie dokumenty potrzeba złożyć w dziekanacie w celu otrzymania warunku? i skąd te dokumenty można pobrać? i czy trzeba mieć wszystkie wpisy w indeksie do złożenia podania?
scarface, piszesz podanie do dziekana i zanosisz je do dziekanatu. U Dagi można chyba dostać wzór takiego podania albo na forum chyba tez był.
Później czekasz na decyzje czy Ci przyznano warun i wpłacasz na swoje indywidualne konto drukujesz potwierdzenie i zanosisz do dziekanatu razem z indeksem (jeżeli go jeszcze nie złożyłeś )
W tytule przelewu dokonywanego na IKR (Indywidualne Konto Rozliczeniowe wpisać dane studenta), którego dotyczy wpłata tj.: imię i nazwisko, nr albumu, wydział (NE, ZIF, IE, GRiT), rodzaj studiów, stopień studiów, nr semestru, rodzaj opłaty.
Myślę, że w tytule możesz napisać np. Warunek za [przedmiot] z semestru [...].
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum