Dnia dzisiejszego wszyscy się poznali, odkryli swoje powołanie w dziedzinie medycyny.
Nad całym tym szpitalem ( wyglada na psychiatrie ;P ) władzę sprawuje Cuddy ( farbowana). Głównym nadzorującym i najstraszym lekarzem stał się Willson ( Kocur) Pod nim znajduje sie jego odwieczny przyjaciel broni, jak zwykle męczący go ale lubiany przez Willsona, Dr. House (maxdiaz). To On kieruje całym sztabem medycznym na czele z Foremanem (murzyn "pejta" Pit3r), Cameron ( the_caroline). W ostatniej chwili dołączyła do nich jakże urocza, młoda i inteligentna 13 (kate358), w dodatku dopiero co skoczyla studia i ma w planach wygryźć House'a ( przykre :( ). W ekipie znalazł się także Chees'y ) jerzu) ktory jest niespotykaną jednostką ludzką ;D Jest także Taub ... jakże barwna postać która zachwyci nas wszystkich (quver). To w sumie wszystko na dzisiaj. Ekipa sie zmontowała, moze ktos jeszcze dołaczy do tego personelu medycznego ktory stworzy jakze zgrana paczke specjalistów od nakłucia lędźwiowego;)
kate358, nie no wiesz ... ;D Ktos spośród tej całej bandy musi być wykształcony ;P
Nie bój sie nie bój ;) To bedzie interesujace ... obserwacje z dnia jutrzejszego ;D moze uratujesz komuś życie ?;>
kate358 [Usuniêty]
Wys³any: 2009-11-26, 01:19
pewnie wszystkim heh:) ale nie wiem czy uda mi sie to z bolacym kolanem;/
noo to bedzie ciezkie ... ale to tez uwzglednimy w notce ;P
biedna Ty ! ... musialas kiedys trafić na niewykształconego lekarza.;D Całe szczescie teraz Ty nie popełnisz takiego bledu ;)
Wiesz, zawsze możesz być jakimś niezadowolonym pacjentem, który po prostu sobie umrze. Jak na bieżąco jesteś z downloadem mogę podpowiedzieć Dibalę, bo tak mnie się kojarzysz :D.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum