Mam pytanie. Jak wyglada sprawa z opłatami za to ?;>
Bo by sie przydało wiedziec ... to nam razem z tym listem od uczelni przyjdzie czy jak. I have no idea.
w liście z uczelni jest napisane 21 zł za legitymacje i index, sie wpłaca na to samo konto co opłate rekrutacyjna. Termin wpłaty do 21 sierpnia. I jak bedziesz odbierał je to musisz pokazać dowód wpłaty.
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
a o co chodzi z tym kursem z matmy? ;) ktos cos wie?
Ja już się M_a_R_o pytałem ich mailowo, jutro napiszę na forum odpowiedź jaką mi przysłałi, domyślam się, że jest to platforma internetowa przez którą uczysz się, przysyłają Ci zadania i zdobywasz punkty, podobnie jak studiowanie przez internet.
M_a_R_o moim zdaniem to po prostu będzie coś w rodzaju moodle'a. Jakieś zadania do rozwiązania na necie. A czy będzie to w jakikolwiek sposób oceniane - nie wydaje mi się. Zauważ, że na UWr w tym roku też będą jakieś prowadzone nieobowiązkowe zajęcia przygotowawcze. Po prostu dostali dofinansowanie z Unii, więc trzeba korzystać
Temat: Re: Zapisy
Szanowny Panie,
Aby wziąc udział w zajęciach wyrównawczych z matematyki, musi się Pan
zalogować na stronie portalu zdalnego nauczania http://eportal.ue.wroc.pl ,
przy zgłoszeniu prosimy o podanie adresu e-mail oraz loginu, którym loguje
siÄ™ Pan na portal.
Trzeba tez wypełnić formularz zgłoszeniowy i dostarczyć go do biura (załacznik).
No to Ci odpisali ;) hehe... ja bym bardziej chcial sie dowiedziec jak to wyglada i co tam sie robi, a nie gdzie sie trzeba rejestrowac. Heh tak czy inaczej chyba nie skorzystam.
Psss takie korki to nie korki. Sami sobie urzÄ…dzimy korki. Zobaczymy kto z nas bedzie najlepiej radzil z danymi zadaniami i bedzie je wtedy innym tlumaczyl. Proste
Cino
Do³±czy³: 09 Sie 2009 Posty: 42 Otrzyma³ 5 piw(a)
Wys³any: 2009-08-12, 09:54
Pewnie jest to kurs adresowany do ludzi którzy zdawali mate podst. więc bankowo wyślą zadania ktore sie przerabailo w liceum na rozsz. mate, ale powtórzyć chyba nie zaszkodzi
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum