Wys³any: 2009-12-01, 21:53 Åšwiatowy DzieÅ„ Walki z AIDS
Cytat:
W ramach obchodów Światowego Dnia Walki z AIDS 1 grudnia 2009r. w godzinach od 9:00 do 14:00 zapraszamy wszystkich studentów do punktu informacyjno-konsultacyjnego w budynku "E".
Będzie można otrzymać tam wszelkie informacje oraz materiały dotyczące zagrożeń, jakie niesie ze sobą zarażenie wirusem HIV oraz sposobów ich uniknięcia.
2 grudnia 2009 o godzinie 9:00 w sali 101A odbędzie się wykład pt.:
"Epidemia HIV w Polsce i na świecie - stan obecny", prowadzony przez lek. med. Bartosza Szetelę.
Akcja pod patronatem JM Rektora UE prof. zw. dr. hab. Bogusława Fiedora organizowana jest przez Wojewódzką Stację Sanitarno-Epidemiologiczną we Wrocławiu oraz Niezależne Zrzeszenie Studentów Uniwersytetu Ekonomicznego.
Studenci uczestniczący w wykładzie w dniu 2.12.2009 otrzymają zwolnienia rektorskie.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
w,lasnie wrocilem z beerponga i troche nie ogarniam. czyli jak pojde na te aids zajecia to nie bede mial problemow na infie i angolu? bo mamy sprawdziany
O ile mi dobrze wiadomo to masz usprawiedliwioną przez dziekana nieobecność, ale tylko w godzinach tego wykładu, czyli 9:00 - 10:30. Potem już nie ma zwolnień, ale bądź co bądź angielski odpada :P.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum