hoł hoł hoł... merry christmas ;D
jest sprawa misiaki ;)
macie do sprzedania/kontakty/dojscia/cokolwiek do biletu miesiecznego/tygodniowego wraz z autobusami pospiesznymi ?? konkretnie chodzi o paragon gdzie widnieje data max do 15go grudnia ;P
nagroda dla osoby w postaci ... 15 zł ;D + dobre piwo ;) ogolnie do ustalenia ;)
uratujcie biednego studenta ;P nie .. mnie kanar nie złapał ale kumpla :/ a ma nie za bardzo kasy na mandat :|
troche dziwnie opisales sytuacje ale jezeli jest to jego pierwszy mandat to nie ma sie czym przejmowac. wystarczy nie przyjac listu czy czegos tam i nie odbierac awiza to oni powinni anulowac to w koncu. tylko zeby kumpel nie zlapal drugiego mandatu w ciagu najblizszego roku, bo bedzie kiepsko. Ma jezdzic z biletem lol :D pozdro
szkoda :( gdybym miał to bym od razu dał, ale niestety nie kasuję biletów, nigdy jeszcze nie zapłaciłem mandatu ;dd od kiedy jest więcej kanarów: raz uciekłem, kilka dni temu kiedy nikt nie miał w wagonie biletu puścili wszystkich, natomiast dzisiaj wszedłem do wagonu, zobaczylem ich i udało mi się wysiąść...
bądź co bądź trzymam kciuki, żebyście załatwili pomyślnie sprawę, nie można ich wspomagać mandatami! ;]
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum