To wszystko jest raczej na stronce i w liście... Ale tak dokładnie, z tego co wiem:
> według harmonogramu rok akademicki rozpoczyna się 28.09...
> 28-29.09 trzeba odebrać Indeks i Legitymację (jeśli do 21.08 zrobiło się przelew 21 zł)
> Uroczyste Rozpoczęcie - owszem, jest, ale nie jest obowiązkowe (przywitanie, pierdzielenie, dobre rady i pewnie rozdanie indeksów dla tych, którzy nie dali rady 28-29.09), a odbywa się w dniu 02.10.
> Plan Lekcji - jako taki, jako spis przedmiotów już jest, ale gdzieś wcześniej przeczytałem (teraz znaleźć tego nie mogę), że dokładne przydzielenia do grup (pewnie alfabetyczne lub wg wyników rekrutacji) będą widoczne na stronie uczelni i na indywidualnych kontach po 15.09, a potem to i plan zajęć każdy zobaczy.
Hm... to chyba tyle :).
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
tak wogóle to ktoś by mógł w jednym poście napisać plany mniej więcej na ten tydzień zaczynający się 21;p (tzn te pierdoły na uczelni, integracje itp itd:D) łatwiej się połapać . będzie, szczególnie tym co się dopiero zarejestrowali. Oczywiście jak chętny się znajdzie
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum