Wysany: 2009-09-14, 14:46 23.09 - integracja w Fuga Mundi
Myślę, że czas najwyższy, aby zadeklarować udział w pierwszej części naszej integracji w Fuga Mundi :D
Zgłaszajcie się poniżej, wyraźcie też opinię jaka pora Wam odpowiada to zrobimy odpowiednią rezerwacje Póki co wygrywa godzina 18 ;)
Ja będę uzupełniał co jakiś czas listę
PS tych, którzy nie wiedzą gdzie to jest informuję, żeby kierowali się na Plac i Pasaż Grunwaldzki - jak kto woli Rondo Reagana Fuga jest o rzut beretem stamtąd ;D
ja byłbym za godziną bliżej 18. Przyjeżdżam z Ostrowa w ten dzień właśnie, więc jestem uzależniony od naszych kochanych kolei;] Oczywiście deklaruję swój udział;) Najwyżej się trochę spóźnię. A i jeszcze powiedzcie mi gdzie to w ogóle jest:P
Jeśli nie wypadnie mi nagle coś strasznego i nieodwołalnego, to także się pojawię ;P (aczkolwiek nadal nie jestem pewna, czy trafię we właściwe miejsce)
_________________ I'd rather be a stone:
standing still, enduring everything
I'd rather be water
so I could rinse away the pain
I'd rather be fire
so I could burn every memory of you
I'd rather be wind
'cause he's dancing with you
it's the wind that has taken you away from me
it's the wind that has taken you away from me
ja też jestem bardziej za 18 i raczej się pojawię ale proponuję jak będzie już wiadomo ile osób przyjdzie, zrobić rezerwację bo w Fuga zawsze (przynajmniej jak ja byłam) jest tłok
Nie ma opcji, że ktoś nie trafi - wszystko uzgodnimy jeszcze i sie możemy np umówić pod uczelnią albo gdzieś w pobliżu i wybierzemy się razem. Póki co chciałbym się zorientować jak wielu chętnych się uzbiera ;D
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
ja informuje wszystkich na bieżąco o istnieniu tego forum, kto tylko się dopisze do klasy to dostaje odpowiednie info ;-P i praktycznie wszyscy skorzystali z zaproszeń ;D
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
No to ten, ja tez sie dopisuje !!:D tylko nie wiem czy o 18 wyrobie a na pewno nie wrobie :/ bo mnie tatuś musi do Wro przywiezc a potem jeszcze musze do was dotrzec :P !
Wiek: 35 Doczy: 06 Sie 2009 Posty: 537 Otrzyma 21 piw(a) Skd: no ze stolca
Wysany: 2009-09-15, 00:11
ja pracuje do 20, bede musial wrocic wyprowadzic psa na spacer ogarnac sie wiec mysle ze po 21 dolacze. jesli jeszcze tam bedziecie i ciezko tak bedzie, juz sie od 18 wszyscy poznacie a ja biedny sam przyjde aaale najwyzej ^
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum