Nina, Minister i reszto... Nosz kurwa, skąd miałem podłe przeczucie, że cały poniedziałek (mimo, że 11:30 - 13:00) będzie zarezerwowany dla Orczykowskiej? Wy się cieszcie, że w poniedziałek macie coś jeszcze :[.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
gasior, z tego co piszą na forumue.pl to małżeństwo Ostasiewiczów jest gorsze od Rybickiego. I ogólnie na State najlepiej od razu brać warunek xD lub uciekać do innego ćwiczeniowca, tylko że ja nie mam gdzie
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Go¶æ, pamiÄ™taj jak piszesz
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-02-08, 11:09
ja z tego co widzę to na mój skład ( Rusnak i Nikodem ) od Statystyki nikt nie narzeka na forumue :D tzn mówią,że mają swoje zasady ale potrafią wytłumaczyć :)
i laborki z analizy z Janaszakiem mamy ... <hahaha>
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-02-08, 11:43
Jerzu, ty przecież gr 8 jesteś ;p to masz taki sam skład jak pit3r,
no ale coś czuje ,że i tak nie obędzie się bez porad u prof dr hab nadzwyczajnego x) ANDRZEJA x)
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
agnieszkaosw, mozliwe, ten serwis z planem ciągle się sypie i w pełni nie obejmuję sytuację. Ale i tak się cieszę, że nie trafiła mi (nam) się żadna nowa kosa pokroju Rybickiego. Poza tym laborki z anala z kimś innym niż Rybą, też świetnie
nie ma co mówić o jakiś 'kosach' moim zdaniem, bo przed pierwszym semestrem wiele się słyszało m. in. na temat Ryby, a chyba jednak aż tak strasznie to z nim nie było. Nie ma co wierzyć we wszystko co ludzie powiedzą Trzeba się przekonać na własnej skórze :)
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Tak z ciekawostek patrząc na ilość godzin w semestrze:
> laborki ze Statystyki Ekonomicznej i Opisowej - 15h - trwają 2h, więc mamy je co 2 tygodnie
> laborki z Analizy Matematycznej - 15h - trwają 2h, więc mamy je co 2 tygodnie
> laborki z Analizy i Modelowania Systemów Informacyjnych - 15h - trwają 2h, więc mamy co 2 tygodnie
> laborki z Informatyki Ekonomicznej - 30h, trwają 4h (!), więc mamy co 2 tygodnie
> ćwiczenia ze Statystyki Ekonomicznej i Opisowej - 10h - trwają 1h, więc - nie mam pojęcia :D - pewnie tylko pierwsze 10 tygodni będziemy je mieć
Znaczy wszystkie laborki są co drugi tydzień :). Dobrze :). Nie licząc faktu, że jak to wszystko się zsynchronizuje to w jednym tygodniu mamy 21h zajęć, w drugim... 31h :O.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Kenzi, laborki z Informatyki Ekonomicznej trwają 3h...nie wiem skąd wziąłeś te 4h (chyba że liczysz 4x45min). I nie dołuj ludzi (laborki z analizy nie mamy z Tadkiem )
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Ostatnio zmieniony przez shawnzy 2010-02-08, 13:56, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum