Dali go! Tzn. prawie go dali, żartowałem :D. Tzn. na godzinę aktualną (10:30) to już jest 2009/2010 jako rok akademicki, ale póki co jest pusto... Znaczy niedługo będzie...
[dla nieogarniętych: ZF -> MSD -> 1] :P
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
:D co to jest ten skrót MSD?: D oj tam od razu dla nieogarnietych ^^
Cytat:
Możliwe są następujące oznaczenia:
* dla typów studiów:
D-dzienne;
W-wieczorowe;
Z-zaoczne jednolite;
U-zaoczne MSU;
Y-zaoczne MSU (imatrykulacja w semestrze letnim);
A-dzienne - Wałbrzych.
UWAGA!!! Przedrostek MS używany w symbolu studiów oznacza 'magistrskie studia'.
u nas jest końcówka D, czyli studia dzienne
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Ale fajnie :D
Czyli może niedługo dowiemy się też, jak wygląda ten cały podział na grupy.
_________________ I'd rather be a stone:
standing still, enduring everything
I'd rather be water
so I could rinse away the pain
I'd rather be fire
so I could burn every memory of you
I'd rather be wind
'cause he's dancing with you
it's the wind that has taken you away from me
it's the wind that has taken you away from me
Wybaczta ponowienie, ale czy ktoś coś nowego wie? Do zajęć tydzień [ku#wa! :D], a ni tu podziału na grupy, ni planu zajęć, a i ostatecznie to oprócz tego, że indeksy i legitymacje odbieramy w poniedziałek lub wtorek (28-29.09) to ja dalej nic, a nic nie wiem :|. Sam z tym jestem? :P
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
maciu niestety ma rację ale miło będzie się rozczarować w tej kwestii i zobaczyć go jutro W sumie to coś do przodu poszło, bo teoretycznie można wybrać plan dla konkretnej grupy.
k.i.k.a., a piszą tam coś o tym, jak się dowiemy o przynależności do jakiejś grupy? Bo biorąc pod uwagę to, iż nasza uczelnia dba o prywatność studentów i nie było nawet dostępnej listy przyjętych ani rezerwowych, to wątpię, że nagle na głównej stronie napiszą całą listę osób. Chyba, że po numerze albumu, w co też wątpię. A jeśli chodzi o nasze konta to mam co do nich wiele wątpliwości.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum