farbowanyaniol, z tego co MSDN podaje w najczęstszych powodach występowania błędu, coś jest nie tak z internetem (firewallem?), bo raczej masz 300mb na pobranie programu
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Przecież masz tam, Beatko, wszystko wypisane :D. Albo firewall (czy chociażby gówniana "zapora systemu Windows") stoi na przeszkodzie, albo nie masz miejsca na dysku, choć o to, jak i o pozostałe (aka pierwsze trzy) podpunkty Cię nie podejrzewam :).
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
farbowanyaniol, ja miałem to samo, identyczny komunikat, gdy chciałem ściągnąć u siebie w mieszkaniu. Wróciłem do domu, do Ostrowa i tam nie zmieniając ustawień na kompie w ogóle, włączyłem downloadera i ściągnęło wszystko ładnie pięknie;) Nie wiem tylko czemu tak
ściągajcie z rapidshare(jak zachęcał Lukaszprzy), wklepcie tylko swój serial z msdna i nie będzie problemów...M$oftowy soft do ściągania jest bee
U mnie nie chciało się sciągnać przez tę aplikację sciągającą. Wrzuciłem tę apilkację na pendrive'a. Ściągnałem w sali od Laborek z Analizy. Wrzuciłem instalator na pendrive'a i zainstalowałem w domu :)
Dużo powtórzeń, ale synonimów nie chce mi sie szukać ;]
PS: Sciągało się 3-4 minuty. Super szybki net tam mają.
_________________ Si dederit homo omnem substantiam domus suae pro dilectione,
quasi nihil despicient eum.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum