Witam Jest może ktoś chetny na gre tenisa w tym tygodniu? :) Najlepiej nawet dziś, ew. środa. Mogą być kryte korty na Spiskiej czy gdziekolwiek. Pytam, bo chciałbym się rozegrać przed II semestrem. Mile widziane osoby z sekcji
_________________ nie bądź łosiem - kup V8.
no chyba, ze subaru..
gram ok. 3-4 lata, natomiast na powaznie z tego troche ponad 2 lata treningow pod okiem trenera. Teraz chciałbym wrocic do tenisa po polrocznej przerwie. Generalnie jestem chetny niekoniecznie na mecz, ale na techniczne odbijanie.
_________________ nie bądź łosiem - kup V8.
no chyba, ze subaru..
hmm jak na teraz to kasy zbytnio nie mam ale jak stopnieją śniegi to zapraszam na Nowy Dwór jest kort więc płacić nie trzeba ja mam siatkę i rakiety dwie jbc z piłeczkami:)
No to ja jak najbardziej się piszę:) Szkoda, że ten wątek nie pojawił się chwilę wcześniej bo jeszcze w zeszłym tygodniu była promocja w gemie (tam gdzie odbywają się zajęcia w ramach sekcji).
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum