mam wielki problem z trybem online FIFA10, bo nie ma światła, albo mecz jest rozgrywany w nocy (tego jeszcze nie ogarnąłem) i nie ma dźwięku, albo Szpaku i Szaranowicz mają odłączone mikrofony, tylko nie wiem gdzie je trzeba podłączyć ;-( i Minister też się tu ze mną tutaj łączy w ogólnym bólu i żałobie i razem to rozkminiamy i jest słabo, więc jeśli ktoś się na tym zna (np. krzysiobienio) a chcemy zagrać szybki mecz... i w ogóle to jak rozegramy ten po ciemku i bez głosu, to nawet nie możemy sprawdzić wyniku...
proszÄ™ pomocy!
na nastolatek.pl nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie i w FAKU do strony ORANGE też nie ma i mam oryginałkę FIFE oczywiście - bo ORANGE mam pirata i nie mam ognistej ściany w komputrze
Jak ktoś ma oryginała i pobierze z EASO (coś jak steam tylko, że w FIFIE) nowe składy, to nie połączy się przez DIP z osobą co ma pirata (albo połączy i szybko rozłączy) :P. Wypróbujcie hamachi, tam was powinno połączyć, ale prawdopodobnie dwie osoby MUSZĄ mieć te same składy..
mam, bo jak się łączyłem z pierwszym gościem to miałem informację, że trwa pobieranie składów, a jak później wszedłem w "miesięczne aktualizacje składów" to wyskoczyła mi informacja "plik aktualny"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum