Potrzebuje was (wszystkich!) do zorganizowanej akcji promocyjnej!
Nieistotne i nieważne czy lubicie Senso, czy lubicie muzykę tam lecącą, czy lubicie piwo, czy nawet mnie lubicie. Ważna jest akcyjka i darmowe piwo do wygrania;P
Już tłumaczę o co biega. Jest sobie taka piękna strona jak fasolkowo.pl która organizuje już 10 marca imprezę... jakąśtam w Senso. Jest szansa wypicia tam darmowego piweczka, wystarczy zarejestrować się na wcześniej podanej stronie, i w polecających wpisać "Jarosław Adam", a następnie wydrukować kupon który otrzymaliśmy. Z tym kuponem 10 Marca wpadamy choć na chwilę do Senso, bierzemy w barze zamówione piwo i... to tyle!
Jaki ja mam w tym interes? Jest do wygrania całkiem miodna nagroda, na którą ślini się sam przewodniczący Zrzeszenia Studentów Polskich, a że nakłania on ludzi w dość niejasny sposób, mam zamiar go przebić i zawinąć nagrodę sprzed nosa;)
PodusmowujÄ…c:
1. Wchodzimy na stronÄ™ fasolkowo.pl
2. Wpisujemy siÄ™ w formularz
3. W polu "Kto Cię niby polecił" wpisujemy "Jarosław Adam"
4. Drukujemy otrzymany kuponik (wydrukować komuś? walić na gg. 8180125)
5. Przychodzimy do Senso 10 Marca przed północą, bierzemy piwko, i sprawiamy że świat robi się lepszy, kwiaty pachną bardziej, słońce świeci mocniej, a i Isiek jakiś taki bardziej uśmiechnięty.
Pozdrawiam wszystkich, i liczę na jak najszerszy odzew, przekażcie to komu możecie i bierzcie go na imprezę.
Pokażmy, że pierwszaki rządzą na ekonomicznym!
I jeszcze jedno, jeśli uda nam się wygrać, to każdy ma u mnie po dodatkowym piwie;P
_________________ Jestem zimny jak druga strona jaśka.
Ostatnio zmieniony przez minister 2010-03-06, 14:36, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum