wiem że można było :) dlatego się pytam teraz pewnie też można tylko nie wiem czy w miarę zmian przepisów dotyczących wyboru drugiego kierunku za który będzie trzeba obecnie płacić czy tak samo nie będzie ze specjalnościami tzn czy za nie też będzie trzeba płacić czy też nie jak to dotychczas było:)
Czytając wszystkie specjalności to ta najbardziej wali mi Excelem. Popieram i jestem za :D.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Bardzo miło :D
To na początku 2giego semestru utworzy się temat na forum, który będzie nei tylko zrzeszał, ale i namawiał pozostałych do podjęcia takiego właśnie wyboru ;)
Bo teraz trochę za wcześnie jest :)
Ale z chęcią dowiem sie, kto ma zamiar wybrać taką specjalizację :)
_________________ Si dederit homo omnem substantiam domus suae pro dilectione,
quasi nihil despicient eum.
zolty [Usuniêty]
Wys³any: 2010-03-07, 14:40
Kocur napisa³/a:
...nie wiem czy w miarę zmian przepisów dotyczących wyboru drugiego kierunku za który będzie trzeba obecnie płacić...
Póki co nie trzeba będzie płacić za drugi kierunek, o ile dobrze pamiętam na pewno nie trzeba będzie do 2013. A później też wątpię żeby to wprowadzili.
Ja śmigam albo na E-Biznes, albo na Sterowanie Jakością. ;P
_________________ Our fathers were models for God. If our fathers bailed, what does it tell you about God?
zolty [Usuniêty]
Wys³any: 2010-03-07, 20:59
Kocur,
Cytat:
§ 3
Student może uzyskać zgodę na podjęcie drugiej specjalności w ramach swojego kierunku studiów po spełnieniu następujących warunków:
na studiach I stopnia – ma zaliczone trzy semestry studiów, a minimalna Å›rednia z dotychczasowego toku studiów jest nie mniejsza niż 4,0;
na studiach II stopnia – ma zaliczony pierwszy semestr studiów, a minimalna Å›rednia
z dotychczasowego toku studiów jest nie mniejsza niż 4,0.
DecyzjÄ™ podejmuje odpowiedni Prodziekan.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum