Jutro od 11.00 do 13.00 są godziny rektorskie ^^ (tylko, że na stronie widnieje informacja, że dotyczą one wyłącznie II, III i IV roku; wie ktoś coś o tym?)
Słyszałam też coś o całym dniu rektorskim 2.11 ale to nie są jeszcze sprawdzone informacje.
_________________ I'd rather be a stone:
standing still, enduring everything
I'd rather be water
so I could rinse away the pain
I'd rather be fire
so I could burn every memory of you
I'd rather be wind
'cause he's dancing with you
it's the wind that has taken you away from me
I'd rather be water
I'd rather be fire
I'd rather be wind
no to chyba dlatego nas nie obowiązują ;] bo jako Irok nie musimy jeszcze robić praktyk lub szukać sobie pracy(takiej dłuższej), chociaż bywają różne przypadki.
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Ja dzisiaj kogoś wysłałem w moim imieniu żeby zweryfikował te godziny rektorskie, niestety nie mogłem po hiszpańskim w SJO udać się do kampusu ... tylko nie pamiętam kogo prosiłem :( ... ale zapewne nie ma godzin rektorskich dla I roku, bo targi pracy nas nie dotyczą, a poza tym są od rana do 15 o ile pamiętam, więc jakby ktoś chciał zapoznać się z ofertą nie będzie problemów, (z firm informatycznych wystawcą będzie m.in. LG e. - warto zorientować się, ponieważ działają w Biskupicach Podgórnych obok Bielan Wrocławskich ~10 km od Wrocławia i płacą 2-5 k przeciętnie).
Wys³any: 2009-10-20, 17:08
eeee? jak to nie ma? Z tego co wiem, byli dzisiaj w dziekanacie i powiedziano im,że są godziny rektorskie i nie ma zajęć od 11 do 13. o.O
I'd rather be water
I'd rather be fire
I'd rather be wind
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2009-10-20, 17:16
ano widziałam
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
"W związku z "Ekonomaliami", ogłaszam godziny rektorskie dla studentów we Wrocławiu od godziny 11.30 w dniu 12 maja (środa). Jednocześnie przypominam, że 13 maja jest dniem wolnym od zajęć dydaktycznych.
Prof. Stefan Wrzosek."
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum