Potrzebny jest do wypożyczenia namiot 2 os. najlepiej małych rozmiarów w miare porządny, zeby nikogo podczas deszczu nie zalało.
Z Łukaszem bierzemy udział w Auto Stop Race 2010 i mamy ten problem ze nie mamy namiotu. Potrzebny jest nam on od 1 do ... 7 maja ?:P jakos tak, nie pamietam kiedy mamy wylot z Bolonii ;)
aaa...i przy okazji, ma ktoś może duzy turystyczny plecak ( taki wiecie potężny jak dla alpinistów ;P )?? Kocur mowil ze jego brat ma i może pożyczy ale szukam alternatywy jbc.
no tak :P jakiegoś małego szukamy, taki, żeby ważył do 5 kg mniej więcej, ponieważ w drogę powrotną chcemy wrócić samolotem, a bagaż podstawowy może być do 10 kg z tego co pamiętam, także rezerwując 4-5 kg na inne bagaże zostanie nam połowa max wagi ;)
Doczy: 06 Sie 2009 Posty: 71 Otrzyma 7 piw(a) Skd: Zielona Góra
Wysany: 2010-04-02, 23:55
buahaha, kto z Was bedzie robił za dziewczynkę?:)
planujecie wrocic 3, czy 4 maja? troche drogie te bilety powrotne...
ja prawdopodobnie bede wracał 7, za 9,99euro jest przelot
no my czwartek 6 maj za 6E w ryanair ;) takze jesszcze taniej, btw doliczyles Kamil bagaz ?:D bo lot ok i podreczny bagaz ale megaplecaka raczej nie wezmiesz do środka ;)
6e pod warunkiem że zarezerwujesz bilet do 6 kwietnia:) bo do wtorku trwa ta promocja i masz bilety taniej o 25% od 16 kwietnia do 30 maja więc to by nas urządzało:) a jak nie to normalnie 8 euro +15 euro za bagaż;) /na sztukę więc tak jak Ty Kamil mówiłeś nie można wziąć dwóch bagaży o łącznej wadze 15 kg w dwóch osobnych torbach bo płacisz i tak za jedną czyli i Ty i Łukasz osobno płacicie 15 euro za swój bagaż :) bez tego ubezpiecznia i opłat administracyjnych które się nie licza w tym momencie zapłacimy 23 euro:)
PS no chyba że chcesz być pierwszym pasażerem który wejdzie na pokład to płacisz dodatkowo 4 euro:D zdzierstwo :D
Kocur, w sumie to możesz spakować wszystkie rzeczy później finalnie do jednego plecaka, a więc koszt 15 E rozkłada się na 2 osoby, 6 E w promocji masz tak jak mówiłeś, ale jeszcze 5 E musisz zapłacić za płaność normalną kartą, chyba, że masz MasterCard PrePaid, ale ona jest dostępna z tego co pamiętam tylko poprzez eWallet Transfer Money Online w Nettelerze, wtedy przelew jest bezpłatny także 18,5 E lub 12,5 E /osobę + 25 PLN koszty organizacyjne dla bit.ue
siema. Słuchajcie wypadła mi nieprzewidziana wpadka ze strony mojego własciciela. Mianowicie chodzi o plecak turystyczny ... macie może takowy pożyczyc ? bo ja niestety nie mam a moj ukochany własciciel nie moze znalezc swojego i jestem obecnie w d***e :/ !.
byłby wdzięczny baaardzo.
Odwdziecze sie jakos na JUWENALIACH w postaci jakis browarków!:D
_Mero
Doczy: 13 Pa 2009 Posty: 192 Otrzyma 14 piw(a)
Wysany: 2010-04-19, 19:24
jak do tygodnia nie załatwisz sobie plecaka, a okaże się, ze zjeżdżam za tydzień na chatę to Ci pożyczę ;p
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum