milka, limit pobrań się wyczerpał ;) ale spoko, jest też na Chomikuj.pl
jj09, to chyba nie jest oficjalne jakieś opracowanie? Tak rzuciłam okiem po całości i np. na slajdzie 15 jest błąd, bo to "Wypłata" powinna zawierać "Identyfikacje karty", nie na odwrót. Reszty mi się nie chce analizować ;)
Wiek: 37 Doczy: 01 Pa 2009 Posty: 374 Otrzyma 29 piw(a) Skd: Jelenia Góra
Wysany: 2010-05-03, 22:33
killaruna, przecież tak właśnie jest?
Czy jest to oficjalne opracowanie? To jeden wykład z programowania obiektowego na PWr...w ogóle to chyba nie powinienem tu tego wrzucać, bo normalnie te wykłady są ohasłowane ale może nikt mnie nie zbije
Y... Na moje to nie, bo na slajdzie strzałkę kierunku zawierania poprowadzono odwrotnie, tj. że identyfikacja karty zawiera wypłatę a to wypłata powinna raczej zawierać identyfikację, bo dopiero po pozytywnym procesie identyfikacji można wydać klientowi pieniądze. Wyżej diagram jest ok, bo znalezienie książki możliwe jest dopiero po przejrzeniu zasobów (znalezienie zawiera przeglądanie), więc tutaj powinno być adekwatnie.
Zresztą. Łotewa :P może to od punktu widzenia zależy :P
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum